Bridgecul ’t Houtse Slem

Gepubliceerd op: 11 mei 2019 14:00
Gewijzigd op: 9 mei 2019 10:53

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Vrij bridgen op vrijdag
Op vrijdag  3 mei meldden zich 23 paren, verdeeld over 2 lijnen. In de A-lijn met 14 paren werd de eerste plaats gedeeld door Maria van Eemeren en Ciska Gruijters en Jos Hagelaar en Roos Horijon met een score van 57,50%.

Ook de derde plaats werd gedeeld: Kees van Peperstraten en Riek Raijmakers en Bep van der Heijden en Wil van Loon behaalden 55%.  De vijfde plaats was voor Annie en Jan Verlijsdonk  met een score van 54,17%.

In de B-lijn met 11 paren behaalden Margriet Remmel en Gerrit van Stempvoort de eerste plaats met een score van 58,75%.  Theo Klompmaker en Paul Stege werden tweede met 58,33%. De derde plaats was voor Gerda Nielen en Jannie Verhees met 53,65%. Frans van Lieshout en Franca Schrurs behaalden de vierde plaats met 52,60% en op de vijfde plaats eindigden Loes Steenbergen en Marianne van Westerlo met een score van 52,50%. De wijn was voor het paar met precies 50%.

Ook niet-leden van ’t Houtse Slem kunnen meedoen aan deze drives tegen een kleine vergoeding. Dat betekent als paar aanmelden aan de zaal in de Geseldonk, uiterlijk om kwart over een.

Interne competitie
Op maandag 6 mei vond de derde zitting van de zesde ronde plaats. In de A-lijn met 15 paren werd de eerste plaats ingenomen door Peter van Duppen en Jos Hagelaar met een mooie score van 65%. De tweede plaats was voor Annelies en Tiny Knapen met 58,33%. Marga Blok en Leo van der Vleuten eindigden als derde met 56,60%,  gevolgd door Elle en Jan de Brouwer met 55,83% als vierde. De vijfde plaats werd ingenomen door Jan Pals en Wil van Loon met een score van 54,86%.

In de B-lijn met 14 paren werd de eerste plaats behaald door Riet Pals en Joke Sterken met een score van 62,50%. Harry Vogels en Sissy van de Weijer namen de de tweede plaats in met 57,99%. De derde plaats was voor Marianne van de Westerlo en Truus van Wijk met een score van 56,25%.  De vierde plaats werd gedeeld door Els Jansen en Gerrit Peters en Will Berkhof en Loes Steenbergen met een score van 55,90%. 

Op maandag 13 mei vindt de vierde zitting van de zesde ronde plaats.


Dit nieuwsbericht is 37 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X