Bridgeclub ’t Houtse Slem

Gepubliceerd op: 6 juni 2019 14:45
Gewijzigd op: 6 juni 2019 10:02

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Vrij bridgen op vrijdag
Op vrijdag  31 mei meldden zich 18 paren, verdeeld over 2 lijnen. In de A-lijn werd de eerste plaats behaald door Ria van de Hurk en Johanna van Oorschot met een score van 59%. De tweede plaats was voor Gemma van Gaans en Nelly Mollemans met 58,85%.  Op de derde plaats eindigden Wil van Loon en Nico van der Salm met een score van 56,25%. De overige paren behaalden geen 50%.

In de B-lijn met 8 paren eindigden Moniek Paauw en Ine van de Wouw als eerste met een score van 62,50%. De tweede plaats werd ingenomen door Margriet Remmel en Francien Verbakel met 59,03%. Loes Steenbergen en Marianne van de Westerlo eindigden als derde met een score van 56,94%. De wijn was voor het paar dat  het dichts bij 50% scoorde.

Ook niet-leden van ’t Houtse Slem kunnen meedoen aan deze drives tegen een kleine vergoeding. Dat betekent als paar aanmelden aan de zaal in de Geseldonk, uiterlijk om kwart over een.

Interne competitie
Op maandag 3 juni vond de eerste zitting van de zomercompetitie plaats. In de A-lijn met 11 paren werd de eerste plaats ingenomen door Coleta en Willy Meulendijks met een hoge score van 67,50%. De tweede plaats was voor Marianne van Bussel en Mia de Bruijn met een mooie 66,15%. Annelies en Tiny Knapen eindigden als derde met 57,81%. Elle en Jan de Brouwer behaalden de vierde plaats met een score van 53,75%. De vijfde plaats was voor Stefanie Hermans en Theo Leijten met 50,63%.

In de B-lijn met 8 paren werd de eerste plaats behaald door Alda en Henk van den Heuvel met een score van 65,97%. De tweede plaats was voor Maria Willems en Petra van Langeveld  met 62,50%. Op de derde plaats eindigden Mieke en Jef Michielsen met een score van 53,47%. De volgende zitting van de zomercompetitie vindt plaats op maandag 17 juni.


Dit nieuwsbericht is 46 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X