BrainTrainerPlus in de Dementheek Geldrop-Mierlo

Gepubliceerd op: 14 maart 2019 15:00
Gewijzigd op: 14 maart 2019 10:31

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Op zaterdag 16 maart is er een demonstratie van de BrainTrainerPlus™ in de Dementheek.  U mag zelf ook oefenen

De BrainTrainerPlus™ is een gebruiksvriendelijke spelcomputer met een touchscreen. Deze spelcomputer is gericht op ouderen met beginnende dementie of Alzheimer en helpt om behalve het denkvermogen ook het geheugen te  stimuleren. Maar dat is niet alles wat het doet. Ouderen die ermee werken voelen zich prettig en zinvol.

Ze hebben het gevoel aansluiting te houden bij het hier-en-nu. Op het systeem kunnen individueel spelletjes en quizzen gespeeld worden. De BrainTrainer vormt tegelijkertijd een gelegenheid om te ontspannen, herinneringen op te halen en ervaringen te verwerken. Op die manier wordt het contact gemakkelijker en intensiever. Sinds vorig jaar januari is de Dementheek Geldrop-Mierlo  de trotse eigenaar van de Brain Trainer Plus! Op zaterdag 16 maart a.s. van 11.30 – 13.00 uur zal gastvrouw José Struijk de BrainTrainerPlus demonstreren. U bent van harte welkom om de BrainTrainerPlus uit te proberen met uw naaste in de Dementheek in Geldrop.  Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan bent u altijd van harte welkom tijdens de openingsuren van de Dementheek. De gastvrouwen zullen u graag helpen en de mogelijkheden van de BrainTrainerPlus  laten zien!


Dit nieuwsbericht is 38 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X