Björn van der Doelen opent Zomerfeesten bij ’t Spitje

Gepubliceerd op: 11 juli 2019 13:00
Gewijzigd op: 11 juli 2019 10:37

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Al vele jaren is het een goede traditie dat Gasterij ’t Spitje, het gezellige donkerbruin café gelegen aan de Pastoor de Winterstraat 18 te Mierlo, tijdens de zomerperiode wekelijks een gezellige activiteit of evenement organiseert voor hun klanten, vakantiegasten in Mierlo, de thuisblijvers of andere belangstellenden. 

De aftrap van de Zomerfeesten 2019 staat gepland voor donderdagavond 18 juli. Dan zal niemand minder dan de singer-songwriter Björn van der Doelen met zijn band ‘De Huursoldaten’ vanaf 20.00 uur een optreden verzorgen. Succes verzekerd, zou zomaar boven het affiche van de oud-profvoetballer kunnen staan getuige de enorme populariteit van de sympathieke zanger uit Eindhoven.

Kaarten voor het optreden van Björn van der Doelen en zijn Huursoldaten zijn vanaf heden te koop aan de bar van Gasterij ’t Spitje, Pastoor de Winterstraat 18 te Mierlo. Kosten: € 12,00 p.p. inclusief 2 consumpties. Maar wees er wel snel bij, want op is op, en geen kaartje betekent dikke vette pech!

Programma Zomerfeesten
Dat ook dit keer weer kosten noch moeite zijn gespaard door de organisatie van Gasterij ’t Spitje met het oog op de Zomerfeesten blijkt wel uit het drukke en gevarieerde programma. Na evenementen als Mierlo Artistique, de doorkomst van de Kennedymars en het optreden op donderdag 18 juli van Björn van der Doelen en ‘De Huursoldaten’ bevat het programma nog leuke en gezellige activiteiten als een Amsterdamse Avond (zaterdag 20 juli), Vette Haren Party (zaterdag 27 juli), Hollandse Middag (zondag 4 augustus), Summerparty (zaterdag 10 augustus), Vinylavond (vrijdag 16 augustus) en een Tranenfestival (zondag 18 augustus).

Mierlo Kermis
Voor Mierlo Kermis staat op het programma op vrijdagavond 6 september een optreden van de band The Rumble Rousers, op zaterdagavond 7 september een avond met muziek van DJ Paul en op maandagmiddag 9 september een Ouder-Zwetse Dag.

Foto: Björn van der Doelen, van profvoetballer tot singer-songwriter (bron foto: Björn van der Doelen).


Dit nieuwsbericht is 68 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X