Bewoners en verzorgers van Hof van Bethanië slaan de handen weer ineen

Gepubliceerd op: 15 november 2019 12:00
Gewijzigd op: 14 november 2019 14:52

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Mierlo-Hout, Voorpagina

MIERLO - De bewoners, de verzorgers en het verplegend personeel van ‘Hof van Bethanië’ slaan de handen weer ineen voor een gezamenlijke warme- en koude lunch. 

In het sfeervolle auditorium van ‘Hof van Bethanië’ aan de Heer van Scherpenzeelweg te Mierlo komen alle disciplines op donderdagmiddag 21 november weer bij elkaar voor het nuttigen van een gezamenlijke hartelijke en gezonde hap. Uitgenodigd zijn ook de diverse disciplines, die werkzaam zijn in en voor de gezondheidszorg van Savant Locatie ‘Hof van Bethanië’.

Alleen kom je sneller…samen kon je verder

Deze lunch verbindt de bewoners en medewerkenden van Hof van Bethanië, van huishoudelijke dienst, technische dienst, verzorgers, vrijwilligers, stagiaires, fysiotherapeuten tot aan artsen toe tot een aangenaam onderling verblijf. Een geweldig initiatief, dat nu voor de derde keer wordt gehouden en ook helemaal past binnen het gebiedsgericht werken. Het idee komt van mevrouw Riek Hermes- van Dooren, die samen met Vera Kersjes (Begeleider Welzijn Activiteiten) en Harold van Lieshout (gebiedsregisseur Mierlo) verder invulling hebben gegeven aan dit bijzondere project. Een plan dat levensvatbaar is en blijft dankzij de warme support van de plaatselijke supermarkten Albert Heyn, Aldi, Plus, Lidl Mierlo en Partyservice De Mona. 

Loco burgemeester Jeucken schuift ook aan. Zo ontstaat er een mooi gezelschap, dat eens in een andere setting met elkaar wat kan buurten. Samen maken allen er een groot succes van, wat hopelijk uitmondt in een traditie, die jaarlijks herhaald gaat worden.

Heb je ook een leuk idee?

Gebiedsregisseur Mierlo, Harold van Lieshout, is iedere woensdag van 11.00 uur tot 12.00 uur in het Patronaat in Mierlo. Voor een leuk idee is hij altijd in. 


Dit nieuwsbericht is 44 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X