50e Somerense Kennedymars voor Gerard Legierse

Gepubliceerd op: 4 juli 2019 11:45
Gewijzigd op: 4 juli 2019 9:41

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Zaterdagavond 6 juli 2019 om klokslag 20.00 uur zal op het gemeentehuisplein in het centrum van Someren het startschot worden gelost van de 57ste Kennedymars. Een wandeltocht over 80 kilometer vernoemd naar de legendarische Amerikaanse President Kennedy. Één van de deelnemers aan deze tocht is Mierlonaar Gerard Legiers, die maar liefst voor de 50ste keer aan de start verschijnt. 

Een uniek jubileum voor de wandelfanaat die over twee weken voor de 38ste van start gaat in de Nijmeegse Vierdaagse en maar liefst 48 keer op de deelnemerslijst stond genoteerd van de Avond Wandel Vierdaagse in zijn woonplaats Mierlo. Ook vele andere wandeltochten, mega lange afstandstochten (waarvan zelfs meerdere ruim 100 kilometer lang, red.) staan genoteerd in het wandelboekje van de Mierlonaar die al ruim 45 jaar lid is van de Ollandse Lange Afstand Tippelaars (OLAT).

Mocht u aanstaand weekend zaterdagavond 6 juli en/of zondag 7 juli een kijkje gaan nemen bij de 57ste Kennedymars en je ziet wandelfanaat Gerard Legierse uit Mierlo voorbij komen, ondersteun hem dan tijdens zijn 50ste Somerense Kennedymars met een warm applaus.

Foto: 50ste Somerense Kennedymars voor Mierlonaar Gerard Legierse (bron foto: Harrie van der Sanden).


Dit nieuwsbericht is 233 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X