50 jarig jubileum Electro World Wout van Vlerken

Gepubliceerd op: 27 september 2019 11:45
Gewijzigd op: 26 september 2019 10:18

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

MIERLO-HOUT - Electro Wout van Vlerken is inmiddels al weer 50 jaar een begrip in Helmond (Mierlo-Hout) en omstreken. Al vanaf de begintijd is de zaak gevestigd op de vertrouwde plek aan de Hoofdstraat in Mierlo-Hout. 

50 Jaar geleden openden Wout (Sr.) en Franka van Vlerken  hier hun winkel in verlichting en witgoed naast hun elektrotechnisch installatiebureau. In de loop der jaren is de winkel vaak verbouwd en uitgebreid. In 1995 kwam zoon Wout Jr. in de zaak werken en heeft deze later zelfstandig voortgezet. Vanaf de start bestond het assortiment naast witgoed, apparaten en keukenapparatuur ook uit een grote afdeling verlichting. In 2009 is er afscheid genomen van de verlichting afdeling en is er een grote afdeling met TV’s en audio toegevoegd. 

Om voor zeer scherpe en concurrerende prijzen te kunnen verkopen zijn ze lid geworden van Electro World, op dit moment is Electro World de grootste formule in Nederland en ook Europees aangesloten met Euronics. Zo bent u verzekerd van altijd scherpe prijzen en aanbiedingen in de winkel. 

Van grote toegevoegde waarde is de eigen technische dienst. Alle apparaten die verkocht worden kunnen door vakkundige monteurs geplaatst en geïnstalleerd worden. mocht het voorkomen dat er een defect is, komen wij vaak binnen 24 uur bij u thuis repareren. Onlangs is de winkel in Helmond verbouwd, zo is de keuken inbouw afdeling geheel vernieuwd. Tevens is er achter in de winkel een geheel nieuwe luister en belevingsruimte gemaakt. In deze ruimte heeft u de mogelijkheid om op uw gemak verschillende luidsprekers en audiosets te vergelijken en uw favoriete muziekstuk te beluisteren onder het genot van een kopje koffie.

In 2017 is er een tweede filiaal geopend in het centrum van Someren, ook daar kunt u terecht voor de vertrouwde service en deskundig advies.

U bent van harte uitgenodigd om op 27, 28 en 29 september drie dagen het 50 jarig jubileum mee te vieren in de winkel. Er zijn veel activiteiten zoals demonstraties op het gebied van strijken, geluid, koffiemachines en koken waarbij er natuurlijk geproefd kan worden. Daarnaast hebben we spectaculaire acties en een mooie win actie. Lever uw oudste aankoop bon in en maak kans op een nieuwe Philips LED tv.

Ter ere van het jubileum is er een eigen magazine uitgegeven dat op een groot aantal adressen huis aan huis verspreid is. Heeft u geen magazine ontvangen dan kunt u er uiteraard een ophalen in de winkel. Graag tot ziens tijdens het speciale jubileum weekend in Helmond of Someren!

Electroworld Wout van Vlerken,
Hoofdstraat 105, Helmond. www.woutvanvlerken.nl 

(Bron foto: Electro World Wout van Vlerken).


Dit nieuwsbericht is 90 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X