12e editie Rabo Clubkas Campagne maakt nog meer lokale clubs blij met € 275.000!

Gepubliceerd op: 16 mei 2019 11:00
Gewijzigd op: 16 mei 2019 9:38

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

480 clubs namen deel aan de 12de editie van de Clubkas Campagne van Rabobank Peelland Zuid. De bank stelde ook dit jaar € 275.000 beschikbaar en verruimde haar voorwaarden zodat nog meer clubs deel konden nemen. Tijdens een feestelijke Roadshow door de dorpen krijgen de deelnemende clubs de bijbehorende cheque overhandigt.

14.716 leden (61%) brachten in totaal 73.580 unieke stemmen uit en dat maakt het dat elke stem een waarde van maar liefst € 3,74 heeft. Directievoorzitter Rudi van Hoof noemde ook deze editie weer succesvol maar zou natuurlijk het liefst zien dat 100% van haar leden gaat stemmen en zo nog meer clubdromen gerealiseerd kunnen worden. Want door te stemmen kan ieder lid van de bank een aandeel hebben in de versterking van het lokale verenigingsleven en van de samenleving in onze mooie Peelregio. De transitie naar een betere wereld begint klein, in je eigen dorp, wijk of vereniging. Een plek waar je plezier hebt, met elkaar, en kan doen wat je leuk vindt. De vereniging is cruciaal in onze samenleving. Nederland is een land van verenigen en telt meer dan 50.000 verenigingen. Ze vormen het grootste sociale netwerk van ons land en zijn daarmee het cement van onze samenleving.

Alleen maar winnaars
Een tiental clubs behaalde het minimum aantal vereiste stemmen van 25 stemmen niet. Maar er is goed nieuws voor deze clubs. Want ook zij ontvangen hun verdiende financiële bijdrage. Alle beetjes helpen en kleine bedragen kunnen voor deze clubs groots zijn.

Iedereen is welkom bij de Roadshow
Van 21 tot en met 26 mei wordt de roadshow gehouden. Dan wordt bekendgemaakt welk bedrag de clubs hebben opgehaald. Tijdens deze roadshow wordt een cheque uitgereikt aan een bestuurslid van de deelnemende vereniging. Clubs worden uitgedaagd om zichzelf tijdens de Roadshow écht op de kaart te zetten en op een originele manier hun cheque in ontvangst te nemen. We loven een originaliteitsprijs uit van 150 euro per kern. Zo maken we er met elkaar een echt feestje van.

Tijden en locatie Roadshow
Woensdag 22 mei:
19.00 uur - 20.30 uur
Molenplein, Mierlo
Aantal deelnemende clubs: 54
Totaal bedrag: € 19.812,11


Dit nieuwsbericht is 61 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X